Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga aruncă BOMBA: Am avut deja NEGOCIERI cu Mircea Geoană

negocieri

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat că a început deja primele negocieri în Parlament și susține că a început negocierile cu Mircea Geoană și oamenii săi.

”Am discutat cu domnul Geoană, nu este singur în demersurile domniei sale. Eu cu domnul Geoană am discutat, chiar dacă unii dintre colegii domniei sale îl tratează chiar cu dispreț”, a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

"Să vedem cum s-au creat marile coaliţii şi în Germania şi în Austria, în urma unor alegeri. Noi am avut o astfel de încercare în 2009 şi nu a funcţionat.(...)Orice este posibil, dar după alegerile generale, nu acum. Eu nu cred că vom putea noi să gândim astăzi un guvern de mare coaliţie cu un PSD condus de domnul Ponta. Este de neacceptat acest lucru din foarte multe puncte de vedere. Să ne uităm numai la ce s-a întâmplat în ultimul an, ce s-a întâmplat în campania electorală, care a fost de departe (...) cea mai murdară, cea mai urâtă campanie electorală din câte am văzut eu. Şi am văzut multe campanii electorale, toate duse cu acordul sau avându-l prim solist pe Victor Ponta. Acesta este adevărul. Chiar dacă noi am avut tăria şi în principal Klaus Iohannis a avut tăria să nu-i răspundă la acele mârşăvii. Deci, nu văd o mare coaliţie, este chiar imposibilă, între noi, PNL, şi PSD-ul condus de Victor Ponta. Ne despart foarte multe abordări", a declarat copreşedintele PNL, întrebat dacă vede România următorilor doi ani guvernată în formula noul PNL şi un nou PSD, stânga-dreapta, după modelul german. 

Despre o coaliţie a PNL cu un nou PSD, Blaga a afirmat: "Am spus-o de la început. Nu văd o mare coaliţie înte PNL şi PSD, dar participarea la susţinerea guvernului (unui nou Executiv - n.r.), deci la o nouă majoritate, a unei părţi din PSD, este absolut posibilă". 

Copreşedintele PNL a spus că au existat discuţii cu Mircea Geoană şi mai mulţi colegi ai acestuia, întrebat dacă acea parte din PSD poate fi una controlată de fostul preşedinte al social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.