Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga: Asta l-a distrus pe Ponta

blaga-romanialibera

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri la Realitatea TV ca doreste in continuare demisia premierului Victor Ponta pentru ca acesta nu are ganduri bune pentru Romania. Blaga mai apreciaza ca ceea ce 'l-a distrus' pe premier a fost aroganta sa si ca PSD nu o sa il mai suporte.

"Eu astept ce asteapta populatia Romaniei. Ii astept demisia. (...)

Nu cred ca are ganduri bune pentru Romania dar va fi greu pentru PSD sa il mai suporte. Ar trebui sa demisioneze pentru ca face foarte mult rau tarii. Nu mai are dialog cu nimeni, cu partenerii nostri strategici.

Aroganta iesita din comun l-a distrus. Spunea cine trebuie arestat, cine nu. Dupa ce a pierdut alegerile a spus ca a inteles, si-a pus cenusa in cap, a zis ca a invatat din ce au spus romanii. S-a gandit sa nu ii mai lase pe romani sa voteze deloc. Nu a mai organizat alegeri pe nicaieri. Numai sub Ponta se pot intampla astfel de lucruri", a spus Blaga.

Acesta a criticat lipsa de investitii a Guvernului Ponta si a anuntat ca spera sa fie fructuoase dezbaterile propuse la inceputul acestei saptamani cu toate partidele parlamentare pe teme cum ar fi: Codul Fiscal, absorbtia de finduri europene, dezvoltarea infrastructurii, reforma administratiei publice locale, intrarea in Schengen si preluarea presedentiei UE in 2019.

Blaga a subliniat ca este posibil un proiect privind regionalizarea, dar ca acesta trebuie tratat si dezbatut cu seriozitate, explicat cetatenilor si nu folosit ca tema de campanie.

sursa foto: romanialibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.