Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga prezintă măsurile organizatorice de la nivelul PNL

Copresedintele liberalilor Vasile Blaga a declarat ca în sedinta de luni a comisiei paritare de unificare a PNL s-a stabilit înfiintarea a 49 de filiale ale noii formatiuni, rezultata din fuziunea PDL cu vechiul PNL, în vederea unei functionari unitare, iar cuantumul cotizatiei lunare ce va trebui achitata de membrii de partid a fost fixata la trei lei.

'Din punct de vedere organizatoric, am decis înfiintarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permitând functionarea economica unitara a partidului. Am stabilit, de asemenea, modul în care va trebui sa arate registrul membrilor, formularul de adeziune si evident si nivelul cotizatiei care va fi de trei lei (lunar - n.r.) (...) pentru fiecare membru al partidului nostru', a declarat copresedintele PNL într-o conferinta de presa.

Despre datoriile înregistrate, Blaga a spus ca acestea exista si la nivelul organizatiilor PDL, asa cum sunt si în cazul unor organizatii ale vechiului PNL, si ca în acest sens s-a stabilit un audit la nivelul a 21 de organizatii judetene.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a confirmat ca în cursul acestei saptamâni, cel mai probabil miercuri, conducerea formatiunii va avea o întâlnire cu liderii de organizatii judetene în cadrul careia se vor discuta mai multe chestiuni organizatorice.

'La Iasi, noi am stabilit o comisie din reprezentanti ai BPN care sa se ocupe de discutiile cu creditorii PNL. Sunt datorii, cuantumul nu stiu sa vi-l spun pe de rost, se ocupa secretarul general de acest lucru. Va fi o discutie cu presedintii (de organizatii judetene - n.r.). Nu stiu exact daca miercuri, iarasi ramâne sa va informeze secretarul general. Nu este o sedinta publica, va fi o sedinta cu presedintii în care se vor discuta mult mai multe aspecte care tin de organizare pentru ca procesul acesta de fuziune este unul complicat si complex, inclusiv din punct de vedere al armonizarii situatiilor la nivel judetean, partea birocratica. Ceea ce va spunea domnul Blaga s-a discutat la nivelul conducerii, dar trebuie implementat la nivelul fiecarei organizatii judetene', a declarat Gorghiu.

Copresedintele PNL a adaugat ca, în acest moment, nu stie sa existe o situatie de 'iminenta', privind pericolul blocarii conturilor partidului.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.