Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga, reactie la prezenta lui Dancu in Guvern: Speram ca se indreapta

blaga

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca a recunoscut ca au fost exprimate nemultumiri in PNL fata de prezenta lui Vasile Dancu in Guvern. Una dintre vocile care l-au contestat a fost europarlamentarul Teodor Stolojan, care a amintit ca acesta a facut parte din Guvernul Nastase. Blaga insa ii da credit lui Dancu ca se va indrepta.

"In perioada 2001-2004 domnul Dancu avea o functie importanta in Guvernul Nastase (...) ba chiar ne-a comunicat un moment in care cei doi co-presedinti ai aliantei de atunci au fost invitati la TVR si Stelian tanase care ii invitase a zburat dupa cateva zile. S-au intamplat lucrurile acestea, colegii nostri o sa spuna lucrurile acestea. Noi speram ca toata lumea, ii dam credit, se indreapta. Speram ca toate declaratiile sunt valabile. De aceea il si sprijinim pe domnul Ciolos.

Credem ca de aici inainte niciun cent, niciun leu nu va mia fi alocat decat prin hotarare de Guvern. Sa se revina la cum a fost 22 de ani, pana la domnul Dragnea", a spus Vasile Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.