Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga si Gorghiu sar in apararea lui Iohannis dupa atacul lui Ponta

alina gorghiu vasile blaga

Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga i-au dat o replica dura premierului Victor Ponta dupa atacul acestuia la presedintele Klaus Iohannis. Acesta a afirmat ca Iohannis se duce la Bruxelles 'ca surda la hora'.

"Este o declaratie extrem de obraznica a domnului Ponta, chiar in situatia in care se afla. Se face ca nu isi intelege rostul in stat. Principalul responsabil pentru politica externa este presedintele Romaniei. Premierul cand poarta astfel de discutii nu le poate purta decat cu mandat de la presedinte. Presedintele a fost destul de clar si a spus ca nu i-a dat niciun mandat premierului", a spus Vasile Blaga.

Citeste si: Ponta, atac violent la 'cetăţeanul Klaus': Merge ca surda la horă. Nu face nimic

Iohannis, revoltat: Ponta a angajat România fără mandat

Gorghiu considera ca prin atacuri, Ponta incearca sa mute atentia de la scandalul in care este implicat vicepremierul Gabriel Oprea.

"Nu cred ca mira pe nimeni limbajul prim-ministrului. E singurul lucru care a mai ramas - exprimarea colorata ca sa faca stiri. In rest nu mai face niciun fel de stire ca nu mai are niciun fel de credibilitate. Ca sa poti sa emiti pretentii pe un subiect sau altul trebuie sa fi un personaj credibil. Noi vorbim de un prim-ministru care si-a pierdut orice fel de greutate, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Ponta nu face decat sa incerce sa mute atentia de la cazul pe care teoretic ar trebui sa il gestioneze pentru ca este in curtea Guvernului, la injuriile adresate opozitiei, presedintelui Romaniei. Nu cred ca merita sa comentam mai mult aceste declaratii la un nivel cat se poate de jos", a afirmat Alina Gorghiu.

Citeste si: REPLICA PNL după ieșirea lui Oprea: Moțiune simplă împotriva lui la Senat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.