Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blat de zile mari intre PSD si PNL. Acuzatorul - lider PNL

sigla noua pnl

PNL este acuzat de blat cu PSD-ul in unul dintre cele mai importante orase din tara - Constanta. Si nu ar fi vorba de un blat de ieri, de azi, ci de unul care a functionat in ultimii 15 - 20 de ani. Si mai interesant este ca acuzatiile vin chiar de la un lider PNL, vicepresedintele Cezar Preda.

"Aici, de 20 şi ceva de ani, partidele politice se fofilează în jurul acestui PSD. Era „secretul lui Polichinelle”: toată lumea ştia, dar nimeni nu spunea! Toţi învârteau şi gravitau în jurul lui. Ieşiţi odată din această afiliere, din această tutelă! Eu cred că oamenii PNL au obligaţia să transmită constănţenilor că au o viziune nouă pentru acest oraş, rămas încremenit, în care pacheboturile de călători nu opresc pentru că nu au ce să vadă. (...) Fiecare pas pe care PNL îl face trebuie să fie public! Fiecare lucru pe care PSD l-a făcut prost, aici, trebuie spus de fiecare om al PNL! Să nu spere nimeni că PNL, dacă are 44%, va transfera aceste procente şi în Constanţa! Fără muncă nu se va face nimic!", a declarat Cezar Preda intr-un interviu pentru replicaonline.ro.

Intrebat ce nu a mers pentru PNL la Constanta, Preda a raspuns:

"Blaturile! Blaturile! Constanţa e un municipiu în care trăiesc foarte mulţi oameni inteligenţi, puternici, foarte mulţi oameni cu bani, foarte mulţi escroci, pentru care interesul personal e mai presus de orice alt interes. Toate acestea au făcut un melanj în care PSD s-a simţit bine, toate aceste firimituri pe care administraţia judeţeană sau locală le primea de la cei interesaţi să îşi rezolve interesele personale au dus oraşul în imposibilitatea de a atrage investitori puternici, de a creşte oraşul în dimensiuni, de a atrage tot ceea ce înseamnă resursa din afară şi dinăuntru pentru a facilita intrarea în ţară, în cel mai frumos oraş al ţării...".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.