Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blatter va da în judecată FIFA pentru a-şi restabili reputaţia

sepp blatter

Fostul preşedinte FIFA Sepp Blatter, suspendat din orice activitate legată de fotbal, a declarat pentru Reuters că se gândeşte să dea în judecată forul mondial pentru a-şi restabili reputaţia. Blatter, care a condus FIFA timp de 17 ani, a fost suspendat pentru o perioadă de şase ani, din cauza unor încălcări ale codului de etică, în contextul unui scandal masiv de corupţie apărut în 2015.

Elveţianul în vârstă de 81 de ani a declarat că momentan nu există o acţiune în justiţie, dar analizează împreună cu avocaţii săi un potenţial proces, după dovezi şi informaţii pe care le-a primit cu privire la suspendarea sa de către Comisia de Etică a FIFA. Potrivit Reuters, un eventual proces va avea loc în Elveţia, în instanţele civile.

În decembrie 2016, Blatter a pierdut apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) cu privire la suspendarea sa. TAS a ajuns la concluzia că Blatter a autorizat plăţi către Michel Platini în valoare de peste două milioane de euro şi astfel a încălcat codul de etică al FIFA. În iunie 2015, Sepp Blatter a demisionat din funcţia de preşedinte al FIFA, confor news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.