Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blocaj pe DN 65, în Balș, din cauza unei coliziuni frontale între o mașină și un autocamion: Șoferul autoturismului a fost transportat în stare gravă la spital

facebook.com
112 SMURD salvare

Şoferul unui autoturism a fost rănit într-un accident produs luni pe DN 65 (DE 574), la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova, după ce un autocamion căruia i-a explodat o anvelopă a pătruns pe contrasens şi l-a lovit, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu îl torpilează pe Klaus Iohannis! Atac fără precedent

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, şoferul maşinii a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi deblocat. El a fost transportat de echipajele medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Citește și: Rareș Bogdan, analiză la sânge: De unde vine pericolul suprem pentru Liviu Dragnea – Cine i-ar putea fura votanții

"Şoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, conştient, politraumatizat prin accident rutier. Bărbatul a fost extras în scurt timp din autoturismul avariat şi preluat de echipajele medicale. Pacientul, un bărbat de 38 de ani, din Bucureşti, a fost transportat la UPU Slatina", a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Citește și: Ministerul Justiției șochează! Se dorește suplimentarea de posturi la o secție care o anchetează pe Kovesi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a precizat că accidentul s-a produs după ce o anvelopă din partea stângă a TIR-ului a explodat, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi autotrenul a pătruns pe contrasens. TIR-ul se deplasa pe direcţia Slatina - Craiova, iar coliziunea dintre el şi autoturism a fost laterală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.