Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air anunță primul zbor low-cost direct de la București la Londra Heathrow: de la cât pornește prețul biletelor

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air anunță zboruri low-cost directe între București Otopeni și Londra Heathrow. Prețurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse, scrie Mediafax.

Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta București – Londra vor avea ca aeroport de destinație Londra Heathrow.

Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 servicii pe săptămână în cadrul orarului de iarnă 20/21 și introducând 11 zboruri pe săptămână în orarul de vară 2021.

Celebrul Dani Mocanu se lasă de manele: Dragi prieteni voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări Duhovnicești

Începând cu 1 decembrie, Blue Air va opera zborurile de pe ruta București Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) conform următorului orar:

• Orarul de Iarnă 20/21 – 5 zboruri/ săptămâna

• Orarul de Vara 21 – 11 zboruri / săptămâna

„Suntem foarte încântați să anunțăm zborurile directe Blue Air între București și Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa și din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât și din punct de vedere al rețelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabilește o nouă etapă esențială în strategia de dezvoltare a rețelei Blue Air și confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noștri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost și de a le pune la dispoziție opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată și cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă și unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenționează să se asocieze cu mai mulți transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăți opțiunile de conectivitate pentru clienții români din întreaga lume", spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.