Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air are un nou director general

tripsta.co.uk
blue air

Oana Petrescu este noul director general al companiei aeriene Blue Air, informează compania, potrivit Mediafax.

Oana Petrescu îi urmează lui Marius Puiu care, din septembrie 2018 a ocupat funcția de CEO interimar. Oana Petrescu a venit la Blue Air în ianuarie 2018, ca Chief Financial Officer interimar și turnaround manager. Anterior, Oana Petrescu a fost partener de audit, risc advisory și consultanță la Arthur Andersen, Ernst & Young, și respectiv Deloitte și vicepreședinte executiv la Banca Comercială Română după privatizare.

Ca nou CEO al Blue Air, Oana Petrescu va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii companiei: să devină lider în rândul companiilor aeriene din Europa Centrală si de Est, cu un model de business bazat pe reducerea complexitatii.

Citește și: ULTIMA ORĂ - INCENDIU la mall-ul AFI Palace Cotroceni, din Capitală

“Blue Air are foarte multe oportunități, iar pentru a crește performanțele noastre comerciale și operaționale vom adopta un model de business adaptat pieței actuale, respectiv Low Cost - Low Complexity. Am încredere în echipa de profesioniști a Blue Air și sunt sigură că împreună vom îmbunătăți semnificativ atât comunicarea cu pasagerii noștri, cât și experiența acestora pe aeroport și în zbor”, spune Oana Petrescu.

Numirea Oanei Petrescu încheie procesul de organizare a echipei de conducere a Blue Air, formată acum din: Carsten Schaeffer (Chief Commercial Officer), Dana Popescu (Chief Financial Officer), Cristian Buciu (Chief Operations Officer) și Aurelian Bobei (Chief Technical Officer).

În 14 ani de activitate, compania a transportat peste 26 de milioane de pasageri, dintre care aproape 6 milioane în anul 2018. Cu o echipă de 1.300 de angajați, Blue Air operează rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.