Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air lansează o nouă cursa aeriană

tripsta.co.uk
blue air

Compania aeriana Blue Air va lansa pe 16 decembrie o cursa regulata Cluj-Napoca - Birmingham, cu o frecvența de trei zboruri pe saptamâna, în zilele de luni, miercuri si vineri.

Aeroportul din Cluj-Napoca devine a șasea baza operaționala a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp dupa inaugurarea zborurilor interne între Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

"Ne bucuram enorm sa ne dezvoltam prezența pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe catre Birmingham. În urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham - o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operaționala", a spus, potrivit Mediafax, Gheorghe Racaru, director general al Blue Air.

Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fața de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.