Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air va lansa serviciul direct exclusiv Bucureşti - Funchal, Madeira, devenind cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia şi România

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air va lansa serviciul direct exclusiv Bucureşti - Funchal, Madeira, devenind cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia şi România, conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Astfel, începând cu 9 aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri săptămânale între Bucureşti Otopeni şi Funchal, Madeira. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare şi toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 noi, de ultimă generaţie.

"Cea mai recentă destinaţie de Vară 22 a Blue Air completează portofoliul imbatabil de leisure, oferind în acelaşi timp şi mai multe opţiuni pentru călătorii de vacanţă la cele mai accesibile preţuri. Desemnată cea mai bună insulă de vacanţă din lume şapte ani la rând, Madeira oferă un mix unic de leisure, care combină vinul şi gastronomia, aventura şi cultura, peisajele uimitoare şi caracterul local într-o experienţă completă", se menţionează în comunicat.

Zborurile vor fi operate după următorul program: sâmbăta, cu decolare de pe Otopeni la ora 14:00 şi aterizare la Funchal la 17,45, respectiv decolare de la Funchal la 18:30 (ora locală), aterizare pe Aeroportul Henri Coandă la 1:40

"Suntem încântaţi să anunţăm noul serviciu direct de la Bucureşti la Funchal, deservit de aeronavele noastre Boeing - 737-MAX-8 noi, extrem de confortabile şi extrem de eficiente din punct de vedere al protecţiei mediului. Cu zboruri către Madeira, Porto şi Lisabona, Blue Air oferă acum acces direct şi rapid către cele mai iubite destinaţii din Portugalia şi devine cea mai mare companie aeriană care operează între Portugalia şi România.În vara 2022, Blue Air se angajează să ofere o selecţie de leisure remarcabilă, pentru a veni în întâmpinarea apetitului crescut de călătorie al clienţilor săi, care îşi doresc să compenseze doi ani de restricţii de mobilitate. Madeira este cel mai bun exemplu de experienţă completă de vacanţă, fiind o destinaţie spectaculoasă şi ofertantă pe tot parcursul anului", a declarat Krassimir Tanev, chief commercial officer, Blue Air.

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe www.flyblueair.com şi în aplicaţia mobilă Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra - Low - Cost (ULC). Cu o echipă formată din aproximativ 800 de profesionişti, compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.