Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BMW Group România a înregistrat vânzări record în 2018

www.stirileprotv.ro
BMW

BMW Group a anunţat că a livrat, anul trecut, 3002 automobile BMW şi MINI şi 367 de motociclete, acesta este, pentru a două oară consecutiv, cel mai bun an din istoria mărcii în România, scrie news.ro.

Cu 2780 livrări, BMW realizează cea mai bună performanţă din istoria mărcii, în România, iar BMW Motorrad continuă seria de creşteri de două cifre, depăşind pentru prima dată 300 de motociclete livrate în România.

”MINI, cu 222 unităţi, se află sub performanţa anului trecut, în contextul unei flote-record de 135 unităţi livrate anul anterior către un singur client. Marca prezintă potenţial de creştere în contextul deschiderii unui al doilea dealership în Bucureşti, la finalul anului trecut”, se arată în comunicat.

Citește și: BNR: cursul euro a scăzut la 4,7348 lei, iar gramul de aur la 175,4580 lei

Totodată, în contextul unei competiţii în creştere, BMW i3 atinge cifra-record de 148 de unităţi livrate şi rămâne automobilul electric numărul 1 din România.

În contextul schimbării de generaţii pentru BMW X5, BMW X1 devine, în premieră, cel mai bine vândut SUV al mărcii în România cu 402 unităţi livrate, urmat îndeaproape de BMW X5 şi BMW X3, cu 383, respectiv 372 de livrări.

”România are una din cele mai mari ponderi de modele BMW X din totalul de vânzări, cu o cotă de 57,6%. Având în vedere diversificarea familiei X şi lansarea BMW X2 în 2018 şi BMW X7 în 2019, este de aşteptat ca acest trend să se menţină”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.