Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOALA ARTIȘTILOR Avicii a murit din aceeași cauză ca Ionela Prodan

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri, la vârsta de 28 de ani, potrivit unui anunţ făcut de agentul lui, scrie The Hollywood Reporter.

El a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri. Conform anumitor surse, Avicii a murit din cauza pancreatitei, aceeași boală care a răpus-o și pe Ionela Prodan. El era recunoscut pentru că a consumat foarte mult alcool, fiind și internat de două ori. În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit să anuleze prestaţiile din 2014 pentru eliminarea vezicii biliare şi a apendicelui.

Citește și: Elena Udrea a ales bine unde să se refugieze! Iată de ce

În 2014, DJ-ul a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În 2016, el a anunţat că va renunţa la show-uri, iar în luna august a aceluiaşi an l-a susţinut pe ultimul, în Ibiza.

Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie 2016. Ulterior, a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării de sănătate.

Citește și: Un cunoscut om de afaceri, eliberat! Fusese condamnat la ani grei închisoare, pentru fapte de corupție

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy - pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One", „Wake Me Up", „You Make Me", „X You", „Hey Brother", „Addicted to You", „The Days", „The Nights" şi „Waiting for Love". A lansat două albume de studio - „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Citește și: Cioloș a dat cărțile pe față! Din ce trăiește fostul premier

"Scena nu a fost pentru mine", a spus el mai târziu pentru revista Billboard. "Sunt mai mult o persoană introvertită în general. A fost întotdeauna foarte greu pentru mine. Am adunat prea multă energie negativă''.

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Citește și: Liviu Dragnea pune la zid angajații BNR! Atac năprasnic

Suedezul a colaborat cu artişti cu stiluri diferite, cum ar fi Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a urcat de două ori pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni DJ din lume în 2012 şi 2013, potrivit ''DJ Magazine''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.