Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boala misterioasă care face ravagii la US Open 2023! Jucătorii se plâng că se simt rău

Yrtenis
tenis bolnav

Turneul de tenis de la US Open se confruntă cu o situație extrem de ciudată. Cu o serie de sportivi înregistrați ca bolnavi înainte sau în timpul competiției, a rezultat o listă notabilă de retrageri. Printre aceștia, se numără și jucători de top care au raportat stări de sănătate precare în timpul meciurilor.

În ciuda eforturilor medicilor, s-a dovedit surprinzător de dificil să se găsească o explicație pentru problemele de sănătate experimentate de numeroși sportivi, iar speculațiile au inclus posibilitatea unei toxiinfecții alimentare. De exemplu, Dominic Thiem, fostul număr trei mondial, care a fost într-o formă bună în prima rundă, a fost forțat să se retragă din meciul său din turul doi. Acesta s-a plâns de dureri abdominale și a fost văzut vomitând înainte de începerea meciului, conform TennisUpToDate.

Înaintea competiției, finlandezul Emil Ruusuvuori a luat decizia de a se retrage din turneu, fără a avea o explicație clară pentru starea sa extrem de precară. Americanul Christopher Eubanks a experimentat, de asemenea, greață și dureri abdominale în timpul meciului său din turul doi, cedând în cele din urmă cu o sănătate evident afectată.

Problemele nu s-au limitat la jucătorii masculini, ci au afectat și segmentul feminin al competiției. Ons Jabeur a confruntat probleme de respirație și stări de greață. Cu toate că au existat numeroase situații similare, până în prezent, cauzele acestor probleme rămân neelucidate. Cu toate acestea, este evident că mulți jucători au raportat că nu se simt bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.