Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bob Odenkirk, recunoscător pentru mesajele de susţinere primite după ce a suferit un atac de cord la filmările 'Better Call Saul': 'Este copleșitor'

ambulance

Actorul Bob Odenkirk s-a arătat recunoscător pentru mesajele de susţinere primite după ce a suferit un atac de cord în timp ce se afla la filmările pentru „Better Call Saul”, potrivit news.ro.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a dezvăluit că a fost spitalizat de urgenţă săptămâna aceasta în urma unui infarct.

„Salut. Sunt Bob. Multumesc. Familiei şi prietenilor care mi-au stat alături săptămâna aceasta. Şi pentru dragostea tuturor celor care şi-au exprimat îngrijorarea şi grija pentru mine. Este copleşitor”, a scris el.

„Am suferit un mic atac de cord. Dar voi fi bine, mulţumită Rosei Estrada şi medicilor care au ştiut cum să repare blocajul fără operaţie. De asemenea, sprijinul şi ajutorul AMC şi Sony au fost la un alt nivel. Îmi voi lua o pauză pentru a mă recupera, dar voi reveni curând”, a adăugat actorul.

Odenkirk filma pentru al şaselea şi ultimul sezon al serialului, producţie AMC, care este un spin-off al „Breaking Bad”.

Actorului în vârstă de 58 de ani i s-a făcut rău marţi pe platourile din New Mexico, iar echipa a chemat ambulanţa.

Odenkirk joacă rolul Saul Goodman în „Breaking Bad” şi „Better Call Saul”. Pentru interpretarea din spin-off, el a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi tot atâtea la Emmy, pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă.

Ultimul sezon „Better Call Saul”, cu 13 episoade, este aşteptat să aibă premiera la începutul anului 2022.

Bob Odenkirk şi-a început cariera ca scenarist pentru emisiunea „Saturday Night Live”, la finalul anilor 1980. A lucrat, ulterior, ca actor şi scenarist pentru „Ben Stiller Show”, unde l-a întâlnit pe David Cross, care i-a devenit partener de scenă. Ei au creat „Mr. Show With Bob and David”, care a avut patru sezoane difuzate de HBO din 1995 până în 1998. Actor, scenarist şi producător prolific, Odenkirk a jucat recent în filmul de acţiune „Nobody”, care a primit critici favorabile şi a debutat pe primul loc în box office în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.