Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bob suspendat în Parcul de Aventură de la Galați / Video

monitoruldegalati.ro
bob suspendat parcul de aventura galati

Bob suspendat în Parcul de Aventură de la Galați

În ultima ședință ordinară a Consiliului Județean, a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru amenajarea în Parcul de Aventură ”EscapeLand” din Pădurea Gârboavele a unor instalații de tip alpine coaster, piste de biciclete și locuri de joacă și relaxare. Totul în cadrul unui amplu proiect de extindere a zonei de agrement din Parcul Aventura. Valoarea estimată a investiției este de 15,3 milioane de lei (TVA inclus), fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

“Vom amenaja două piste de bob suspendat, cu o lungime totală de peste 1,5 kilometri. Înălțimea maximă a celor două piste va fi de aproximativ 42 de metri. Se va pune accent pe adrenalină și distracție, deoarece instalațiile vor fi prevăzute cu multe curbe, precum și cu trasee printre copaci și prin tuneluri amenajate pe sub pământ.

Mai mult, una dintre instalațiile de tip alpine coaster va fi unicat în țară, sistemul de frânare fiind gravitațional. De asemenea, vom amenaja și două piste de biciclete, pentru profesioniști și amatori, cu o lungime de aproape 7 kilometri.

Și pentru cei mici pregătim ceva special. Vom amenaja un loc de joacă cu un turn hexagonal, tobogane de coborât din turn și leagăne”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În acest moment, se lucrează la pregătirea documentației pentru lansarea procedurilor de achiziție publică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.