Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bobby Păunescu a făcut afacerea anului pe piața cinematografică

Un grup de investitori – format din importanţi producători de film din Statele Unite ale Americii şi România – a finalizat tranzacţia prin care CME a vândut acţiunile companiei MediaPro Entertainment, acţionar majoritar al Studiourilor MediaPro.

Noii proprietari ai studiourilor sunt mai mulți oameni de afaceri americani din industria filmului și Bobby Păunescu, cel care deține și jumătate din postul B1 TV.

Studiourile Buftea numără, în prezent, aproximativ 300 de angajați.

Într-o informare trimisă angajaților, conducerea de la Buftea spune că "activitatea companiei nu va fi afectată de aceste schimbări". "Un grup de investitori – format din importanţi producători de film din Statele Unite ale Americii si Romania – a finalizat tranzactia prin care CME a vandut actiunile companiei MediaPro Entertainment, actionar majoritar al Studiourilor MediaPro. Obiectivul principal al noilor actionari este de a readuce in prim-plan importanta istorica al celui mai important complex cinematografic din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa Centrala si de Est."

Printre partenerii care au preluat studiourile, alături de Bobby Păunescu, este și și producătorul Donald Kushner. Acesta este cunoscut, printre altele, pentru producția Monster (cu Charlize Theron), premiată cu Oscar și pentru că este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood.

Obiectivul principal al noilor acţionari este de a readuce in prim-plan importanţa istorică al celui mai important complex cinematografic din România şi unul dintre cele mai mari din Europa Centrală şi de Est.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.