Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boca Juniors, eliminată în semifinalele Cupei Argentinei

Boca Juniors

Echipa Boca Juniors, recenta finalistă a turneului Copa Libertadores, a fost eliminată în semifinalele Cupei Argentinei la fotbal, fiind învinsă cu scorul de 3-2 de formaţia Estudiantes La Plata, miercuri, într-o partidă disputată pe stadionul ''Mario Alberto Kempes'' din Cordoba, informează EFE.

Golurile au fost marcate de Guido Carrillo (3), Mauro Boselli (46) şi Jorge Figal (64 - autogol) pentru învingători, respectiv Miguel Merentiel (29, 43), conform Agerpres.

Boca a evoluat în inferioritate numerică din minutul 15, după eliminarea fundaşului dreapta uruguayan Marcelo Saracchi, pentru o intrare dură.

Estudiantes La Plata va înfrunta în finala Cupei Argentinei câştigătoarea partidei dintre Defensa y Justicia şi San Lorenzo de Almagro, echipa de suflet a Papei Francisc, care se vor înfrunta joi la Buenos Aires.

Boca Juniors are acum şanse minime de calificare în viitoarea ediţie a Cupei Libertadores, cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, în finala căreia a fost învinsă de echipa braziliană Fluminense (1-2 după prelungiri), la începutul acestei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.