Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primele explicații ale șefului Internelor, după ce un bărbat imobilizat de poliție a murit în Pitești

facebook.com
Lucian Bode

Ministerul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat că a fost deschisă o anchetă în cazul de la Piteşti, unde un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a făcut stop cardio-respirator în timp ce era evacuat de pe o terasă, în timpul unui incendiu, el precizând că se va face urgent lumină în acel caz şi se va stabili cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Lucian Bode a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, despre tragedia de la Piteşti, în urma căreia un bărbat a murit în urma unei intervenţii a poliţiştilor.

"Am primit şi o veste care m-a întristat, şi anume tragedia de la Piteşti pentru că, pentru mine, ca ministru al MAI, când moare un om în timpul unei intervenţii a ISU, Poliţie, Jandarmerie, structurile noastre, este cu adevărat o tragedie. Ştiu ce s-a întâmplat acolo, în timp ce asigurau intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă la un incendiu, poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie Piteşti au încercat să încătuşeze un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alccolice, care refuza să părăsească locaţia şi devenise recalcitrant”, a afirmat Bode.

El a precizat că bărbatul a murit, iar o anchetă a fost deschisă în acest caz.

"Din păcate, bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardiorespirator şi, cu toată intervenţia echipajului de ambulanţă de la faţa locului, a decedat. Ancheta e preluată de către un procuror şi sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine se face vinovat de moartea acestui om, indiferent de cum s-ar fi comportat el, pentru că eu de fiecare dată tututor angajaţilor MAI le cer să acţioneze cu calm şi responsabilitate”, a mai precizat ministrul Afacerilor Interne.

Un bărbat care consuma alcool pe terasa unui restaurant din Piteşti şi a refuzat să părăsească zona, când i s-a solicitat acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria localului a izbucnit un incendiu, a fost evacuat de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decedat după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.