Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Un bărbat a murit, la Pitești, în timp ce era imobilizat de polițiști

politisti interventie

Un incident în care au fost implicați și polițiști a dus la moartea unui bărbat de 63 de ani la Piteşti, după ce aceștia au intervenit ad-hoc la un incendiu și au încercat să îl scoată pe acesta din local împotriva refuzului victimei, potrivit BZI.ro

Publicația citată afirmă că „victima ar fi decedat după ce a fost pusă la pământ, iar poliţiştii i-ar fi pus picioarele pe cap, potrivit declaraţiilor martorilor”.

Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a izbucnit un incendiu, iar acesta a refuzat să iasă când i s-a cerut să evacueze clădirea, mai notează sursa citată.

Citește și: BREAKING Sorina Pintea pierde PRIMUL MECI cu DNA

Poliţiştii care au sosit de urgenţă la faţa locului l-ar fi scos cu forţa pe bărbat şi l-ar fi bruscat, mai susține sursa citată care mai scrie că cetăţeanul ar fi intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale.

”Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei. Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă”, ar fi spus unii martorii, potrivit aceleiași surse.

Declarații de martori contradictorii

Bărbatul ar fi fost recalcitrant, menţionează unii martori şi acesta este motivul pentru care ar fi fost nevoie de intervenţia în forţă a poliţiştilor, mai notează aceeași sursă.

„Însă, de aici, lucrurile sunt împărţite, pentru că pentru moment, nu a fost transmisă reacţia oficială a Poliţiei Argeş. De asemenea, martorii susţin faptul că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA

Alţi martori au transmis că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur. Pentru moment se aşteaptă reacţia oficială a Poliţiei Argeş care vor preciza exact cum s-a intervenit, modul în care a fost imobilizat bărbatul”, se mai arată în materialul citat anterior.

„Avea 63 de ani. Chelneriţa a spus că nu ar fi comandat alcool, ci o apă minerală. Nu îl ştia. Poliţiştii spun că au descoperit ulterior, că suferea de mai multe afecţiuni medicale grave şi rămâne de văzut cum a decedat. În acest moment vorbim de un deces declarat din cauza unui stop cardio-respirator”, ar mai fi declarat unii martori, potrivit aceleiași surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.