Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bodea, ATAC la Iohannis: Vii cu NATO, vii cu DNA, vii cu Klemm...

Bodea Cristian

Vicepreşedintele PER, Cristian Bodea, a criticat joi, într-o conferinţă de presă, actuala guvernare a României motivând că aceasta susţine exclusiv ideile europene, fără a ţine seama de valorile naţionale. 

"România nu înseamnă izolaţionism, să ieşim din UE, dar românii cu iniţiativă nu pot face faţă, fără un sprijin din partea statului român, competiţiei ilegale de afară. Nu am nimic împotriva multinaţionalelor, dar forţa financiară din spatele lor mătură orice încercare de iniţiativă din partea românilor. Dacă noi nu îi sprijinim pe români în toate aspectele, România va deveni o colonie în care românii vor lucra pentru multinaţionale, vor consuma produse de la multinaţionale. (...) Sistemul european mi se pare corupt şi incapabil de reuşită", a afirmat Bodea, adăugând că "misiunea" asumată a ecologiştilor este de a proteja România, informează Agerpres.

Traian Băsescu face adunarea generală: Congres EXTRAORDINAR al PMP

Președintele PE, critici DURE la adresa guvernului Theresa May: Să rupă cercul vicios periculos


El a subliniat că România trebuie să fie a românilor, o ţară în care cetăţenii să fie sprijiniţi să se dezvolte. 

În opinia sa, globalizarea aduce un pericol pentru ţară, deoarece politicienii urmăresc doar interesele generale uitând de cele naţionale. 

De asemenea, Cristian Bodea a făcut referire şi la anumite afirmaţii ale preşedintelui Klaus Iohannis, acuzându-l că a criticat politicienii români în afara ţării şi că se foloseşte de autorităţi străine pentru a avea o imagine pozitivă. 

"Vii cu NATO, vii cu DNA, vii cu Klemm (ambasadorul SUA la Bucureşti - n.r.) ca să câştigi lupta politică. Asta nu mai e democraţie. Vreau ca DNA să îşi facă treaba, dar din păcate nu apucă să o facă în mod corect că e asmuţită asupra unor adversari politici. (...) Se încearcă dictatura autoritaristă a lui Iohannis", a susţinut el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.