Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boeing investeşte 100 de milioane de dolari în India

Air India

Boeing investeşte 100 de milioane de dolari în India.

Producătorul american de aeronave Boeing va investi 100 milioane de dolari în infrastructură şi programe pentru a antrena piloţii din India, a anunţat Casa Albă într-un comunicat, transmite Reuters.

Decizia vine după ce săptămâna aceasta Air India a făcut o comandă de peste 200 de avioane de la Boeing, inclusiv 20 de modele 787 Dreamliners, 10 modele 777X şi 190 de modele 737 MAX, conform Agerpres.

Cererea de aeronave pe plan mondial se va dubla până în 2024, a estimat recent Boeing. În următorii 20 de ani, companiile aeriene vor avea nevoie de 48.600 de avioane, după ce anul trecut se estima un nivel de 41.170.

Săptămâna aceasta s-au semnat multe acorduri între companiile americane şi indiene, în marja întâlnirii de joi a premierului Narendra Modi cu preşedintele Joe Biden la Washington.

Producătorul american de cipuri de memoriei Micron Technology anunţase joi că va investi până la 825 milioane de dolari într-o nouă fabrică de cipuri şi o facilitate de testare în statul Gujarat din India, prima sa uzină din această ţară.

Cu sprijinul Guvernului Indiei şi al statului Gujarat, valoarea totală a investiţiei va fi de 2,75 miliarde de dolari, a precizat Micron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.