Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu: Denis Alibec își dorește să plece

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Bogdan Andone, tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit, duminică, despre posibilitatea ca Denis Alibec și Constantin Budescu să părăsească formația antrenată de el, potrivit Mediafax.

”Cred că mai avem nevoie de un atacant și un fundaș central. Astea-s pozițile pe care se caută acum jucători. Sper să găsim. Dar vom lua doar jucători care ne pot ajuta, nu unii care doar să ne mărească lotul. Dacă va fi să luăm jucători pe cele două poziții, va fi cam finalul campaniei de achiziții”, a declarat Andone, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Gigi Becali: Renunțăm la jucători și facem economie

”Nu suntem una dintre favoritele la titlu. Nu e nicio presiune. Vom lua fiecare meci în parte. Să vedem ce se va întâmpla și cu cele 3 puncte care ni s-au luat. Primul pas e intrarea în play-off. Iar apoi încercăm să fim între primele 3. Dacă se poate mai mult, noi vom încerca maximum posibil”, a mai spus tehnicianul Astrei.

Despre viitorul lui Alibec și al lui Budescu la Astra, Andone a declarat:”Sunt doi jucători de lot național, de valoare și cu cifre foarte bune. În funcție de oferte e posibil să plece.Denis chiar își dorește să plece. E un jucător extrem de important pentru noi. Pentru el m-aș bucura să plece într-un campionat puternic. Merită, se antrenează exemplar, are calitate foarte bună. Cu siguranță ar face față. Dar pentru noi mi-aș dori să rămână, să ne ajute până la vară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.