Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB, despre returul cu Guimaraes: 'Primul obiectiv e să mergem mai departe în Europa League'

gsp.ro
Bogdan Argeș Vintilă

FCSB se pregătește de meciul care va decide viitorul vicecampioanei României în acest sezon în cupele europene. Joi, 29 august, gruparea pregătită de Bogdan Argeș Vintilă va juca în play-off-ul Europa League pe terenul formației Vitoria Guimaraes. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 0-0, anun'[ MEDIAFAX.

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

"Of nu mă tem de nimic, nici de demitere. E păcat că tocmai românii fac așa ceva! Nu sunt ironic, nu sunt sarcastic, nu râd. Eu sunt conectat la meci, nu citesc presa. Și nu mă tem de nimic! Am venit de câteva zile, mai departe vom vedea. Eu cred în acest grup, important e meciul de maine", a zis Vintilă în cadrul conferinșei de presă, susținută înaintea returului cu lusitanii.

"Am venit pregătiți pentru confruntarea de mâine seară, am văzut că jucătorii sunt foarte montați și își doresc ca odată cu acest joc să fie un nou început pentru echipa noastră. Știm că mâine va fi o atmosferă incendiară.

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

Impresia mea la primul joc a fost că FCSB putea câștiga, a avut mai multe ocazii. Bineînțeles, acum totul se schimbă, pentru că jucăm în deplasare și altele sunt datele problemei. Noi ne dorim să mergem mai departe, acesta este primul obiectiv. Nu contează rezultatul, ci calificarea!", a mai spus antrenorul FCSB-ului, care nu a scăpat de curiozitățile jurnaliștilor prezenți la conferința de presă.

Vintilă a vorbit despre informația apărută în presă, conform căreia el nu are nicio autoritate în vestiarul roș-albastru, în fața jucătorilor mai în vârstă:

"Nu comentez ce se scrie în presă, pentru că se scriu multe lucruri neadevărate. Normal că jucătorii mă ascultă, cum să nu mă asculte?"

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

Partida retur din play-off-ul Europa League, Vitoria Guimaraes - FCSB, va fi joi, 29 august, de la ora 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.