Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

B. Aurescu îi răspunde lui R. Bogdan: 'E ca și cum aș fi atacat de Sputnik!'

ziarulromanesc.de
bogdan aurescu

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îi transmite lui Rareș Bogdan că nu îl interesează părerile lui: "E ca și cum aș fi atacat de Sputnik", a spus Aurescu pentru Digi24.

Reacția ministrului vine după ce europarlamentarul a criticat mondul în care Aurescu își îndeplinește mandatul.

„Nu mă intereseaza părerile lui Rareș Bogdan - vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac - e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale", a declarat Bogdan Aurescu în exclusivitate pentru Digi24.

Context

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a lansat un atac fără precedent la adresa ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. El a spus că deși ocupă locul PNL în Guvernul condus de Nicolae Ciucă actualul ministru de externe nu ea fost pus acolo de PNL ci de ”stat”. El a insistat că ministrul Aurescu nu are nimic a face cu interesul național al României și a relatat Cazul particular al ambasadorului României la Viena, Emil Hureazeanu, care în cele 72 de zile cât a stat la București în urma chemării lui de la post după ratarea accederii în Schengen NU a fost sunat sau cautat de de ministru sau de cineva de la MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.