Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Barbu este noua achiziție a lui Rapid

FC Rapid a anunţat, pe site-ul oficial, că a realizat, luni, primul transfer al iernii, reuşind să îl achiziţioneze pe Bogdan Barbu, potrivit news.ro.

În vârstă de 28 de ani, noul mijlocaş al Rapidului a semnat pe o durată de un an şi jumătate, urmând a se alătura echipei odată cu reunirea de pe 11 ianuarie.

Născut în Bucureşti, Bogdan şi-a făcut junioratul la Sportul Studenţesc, debutând pentru echipa mare a „studenţilor” în 2012, după care a mai evoluat pentru Fortuna Câmpina, FC Voluntari, Viitorul Domneşti, Academica Clinceni, iar în prima parte a actualului sezon a jucat la Cluj, pentru Universitatea.

19 ar putea să nu funcționeze împotriva noului coronavirus sud-african

Pentru Academica Clinceni a jucat în 82 de meciuri, înscriind 22 de goluri, iar pentru „U” a bifat 9 partide, în sezonul 2020/2021.

„Prima dată când am venit pe Giuleşti cred că aveam doi ani şi m-a dus tata în cărucior, la Tribuna a II-a, iar de atunci o perioadă lungă am tot mers în galerie. Acum sper să revină suporterii la meciuri cât mai repede, să fie alături de noi şi să facem treabă bună, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună”, a spus Bogdan pentru fcrapid.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.