Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Berechet: după faptă și răsplată! Aferim! - OPINIE

bogdan berechet

Bogdan Berechet nu e un oarecare în ierarhia Poliției Române. Nu e un șefuleț de post dintr-o comună precum Poplaca (tot respectul pentru cei care locuiesc în Poplaca). Nu! Bogdan Berechet conduce ditamai Poliția Capitalei, o zonă cu multe interese, unde mișună foarte fin diverse grupări care comit infracțiuni (atât de fin că uneori își dau omorul în stradă cu iatagane și cuțite).

Pe lângă luptele de stradă, Berechet știe - să trăiți Domn Chestor - că mai există și o luptă internă, între polițiști (nu mai intrăm în detalii, că sunt deja cunoscute de opinia publică).

În tot acest context domnul Berechet adoptă o strategie bună: capul plecat sabia nu-l taie. La congresul PNL din 25 septembrie 2021 îi amendează pe organizatori și pe cei care se ocupau de pază, dar îl „sare” (hahaha) pe un tip care nu purta mască la eveniment: pe acel om îl cheamă Klaus Iohannis. Unde mai punem că la eveniment a mai participat și ministrul de Interne, Lucian Bode, ca să fie „masa” bogată...

Ei bine, în această împrejurare, ce se gândește Klaus Iohannis după doar două luni? Ia să-l avansez eu în grad pe cel care, practic, nu mi-a dat nici măcar atenționare (nu ne mai permitem să întrebăm de o eventuală amendă). Ia să-l avansez eu și să-l fac chestor! Ca să știe lumea cum merge treaba prin Politie (probabil!).

Și uite asa un comunicat sec transmis presei ne anunță că Bogdan Berechet a fost făcut chestor! Făcut din pix de Klaus Iohannis.

Aferim!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.