Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Bratianu, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 3: România arată ca un bețiv dat afară din casă de nevastă pentru că miroase a sărăcie și a prost

facebook.com
Bogdan Bratianu

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 3, Bogdan Brătianu, critică lipsa de perspectivă în care a fost adusă România de actuala guvernare. El e de părere că solidaritatea europeană nu prea mai există, iar țara noastră ar trebui să nu mai aștepte ajutor de afară ci să treacă să își ia soarta în propriile mâini pentru că realitatea de ieri nu mai e cea de azi și cea de mâine va arăta altfel:

”Din păcate nu știm ce vom face de mâine. Guvernul ne spune de cine să ne ferim, dar uită să ne informeze cine ne stă alături. Zilele trecute, la summitul șefilor de stat europeni s-a consfințit ruperea Europei în grupul germanic și statele latine. România, ca de obicei în ultimii 15 ani, nu are nimic de spus. NIMIC.

Ciudățenia situației nu constă în această separare, de la un timp era vizibilă opinia distinctă a grupului germanic (Germania, Olanda, Austria), ci faptul că exact țările care solicitau o integrare tot mai accentuată, acum sunt intransigente în a ieși din logica "fiecare pentru el".

În România au fost voci care au cerut cu argumente valide o reorientare spre dezvoltarea unei economii naționale care să genereze o centură de siguranță în cazul unui șoc economic mondial. Aceste opinii au fost tratate... nici nu mai vreau să-mi amintesc ce cuvinte s-au folosit.

Acum, România arată ca un bețiv dat afară din casă de nevastă pentru că miroase a sărăcie și a prost. Un bețiv complet dezorientat și confuz de apa rece băută, căruia îi este rău de o mahmureală politică agresivă, înjurând și scuipând pe toți că sunt cetățeni neascultători, că sunt pesediști, medici, ruși sau chinezi. Nici măcar nu are unde se duce, învârtindu-se în cerc, cu toate organele împrăștiate de propriul venin pe care și l-a injectat. Mâine nu arată în niciun fel.”, susține Bogdan Brătianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.