Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Despescu: În municipiul Constanţa avem patru patrule de ordine publică pe un interval de opt ore. Vedem viitorul cu cel puţin opt

Bogdan Despescu

Bogdan Despescu: În municipiul Constanţa avem patru patrule de ordine publică pe un interval de opt ore. Vedem viitorul cu cel puţin opt

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu a afirmat că în municipiul Constanţa există patru patrule de ordine publică pe un interval de opt ore şi a precizat că în viitor vor fi cel puţin opt. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat că anul acesta prioritate va avea Constanţa, dar nu în măsura să fie dezechilibrate alte structuri, anunță news.ro.

Bogdan Despescu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la care a fost prezent şi ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, dacă ştie câte patrule de ordine publică sunt într-un oraş precum Constanţa sau precum Mangalia şi câte vor fi după reorganizarea IPJ Constanţa.

“Cu siguranţă avem o imagine detaliată atât pentru municipiul Constanta, cât şi pentru Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Techirghiol, Eforie, Hârşova şi celelalte localităţi şi pe fiecare secţie rurală, respectiv cele nouă care sunt astăzi în judeţul Constanţa prevăzute. De exemplu, în municipiul Constanţa, pe un interval de opt ore avem patru patrule de ordine publică. Vedem viitorul cu un număr de cel puţin opt pe fiecare schimb. Am prevăzut funcţii suplimentare şi modalităţi de completare a deficitului, astfel încât să avem o patrulă formată numai din poliţişti în viitor şi o posibilitate de a acoperi cu zece funcţii pentru fiecare astfel de patrulă”, a afirmat Bogdan Despescu.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost întrebat dacă nu cumva aducerea multor absolvenţi la Constanţa nu va dezechilibra alte inspectorate judeţene.

“Au fost gândite cifrele astfel încât să nu producem inechităţi sau dezechilibre mari. Sigur că se dă puţină prioritate pentru Constanţa pentru că noi, dacă testăm acest proiect pilot, nu-l testăm doar pentru Constanţa, îl testăm să replicăm după aceea. E şi interesul altor inspectorate ca lucrurile să meargă bine aici şi, în acelaşi timp, nu putem compara specificul judeţului Constanţa cu specificul altor judeţe, respectiv inspectorate. Dar da, adevărul e că anul acesta prioritate vom da Constanţei. Ăsta este adevărul, însă nu în măsura în care să dezechilibrăm alte structuri”, a explicat Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.