Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu dă de pământ cu actuala clasă politică - Nesătui, fără caracter, fără conștiință

Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită, PRU, Bogdan Diaconu atacă virulent clasa politică actculă și acuză partidele și pe liderii acestora de situația în care se află România

„PSD ne umple de „realizări” care nu s-au întâmplat – autostrăzi, spitale, căi ferate, școli și grădinițe. ALDE se joacă de-a partidul-balama, singura dorință a acestor liberali-socialiști (!) fiind să rămână cu hățuri în mâini. PNL răcnește violent pe scene în umbra marelui mut de lemn și nu spune decât „dați-vă voi la o parte, ca să venim noi”. USR visează orgii iliberale în grup și părinți cărora să le spună, în loc de mamă și tată, „părinte 1” și „părinte 2”. PMP și ProRomânia își cultivă starurile fără caracter și speră să conteze cumva în lupta electorală. UDMR joacă necinstit chiar față de unguri și rupe de fiecare dată o bucată din ciolanul puterii.

Da, România e deturnată în fiecare zi ca un avion furat de teroriștii banului. Nesătui, fără caracter, fără conștiință. Falși și găunoși, repetenți la lecțiile de patriotism și credință.

Iar în timp ce mormolocii care nu pot deveni decât broaște râioase își vând minciunile puturoase, țara se devalizează „pas cu pas”. Globalizarea le lasă mormolocilor un bacșiș consistent, iar lemnul, gazul, banii făcuți aici de multinaționale pleacă spre alte zări.

Românii nu sunt respectați pentru că cei pe care i-au votat au vândut România cărămidă cu cărămidă, vreasc cu vreasc. Hectar cu hectar.

E normal ca Vestul să-și dorească aceiași conducători în România pe care i-au mituit mereu și de la care pot lua orice își doresc. Aceiași „conducători” care le-au furnizat fără probleme forță de muncă ieftină. Aceiași „lideri” care sunt dispuși să treacă peste noapte de la o ideologie la alta. Aceiași nemernici care nu au găsit de cuviință să denunțe tratatul Ribbentrop-Molotov și să aducă Basarabia acasă.

„Nu, țara nu se vinde, suntem țara toți”, a scris Adrian Păunescu. Și după ce bați țara în lung și în lat și vezi rănile României și vorbești cu românii înțelegi că orice s-ar întâmpla, neamul nostru chinuit va rămâne în picioare pentru că, așa cum e ea, țara e în inima fiecărui român!

Indiferent de rezultatul acestor alegeri sau ale viitoarelor alegeri, deturnarea țării nu va putea fi niciodată dusă la bun sfârșit. Capacitatea românilor de a-și iubi „nevoile și neamul” e mai mare decât își pot imagina cei cocoțați fraudulos pe spinarea lor.

Românii sunt #pentruȚARĂ ! Și așa vor rămâne!” a postat Bogdan Diaconu pe pegina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.