Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu, desființat pe Facebook din cauza 'traseiștilor'

Bogdan Diaconu

Deputatul Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a primit critici dure pe contul său de facebook după ce a anunțat venirea în PRU a trei parlamentari, doi de la PSD și unul de la PMP.

Practic, 99 la sută dintre fani, chiar dacă multe comentarii au fost șterse, se declară dezamăgiți de liderul PRU și au anunțat că dau ”dislike” pentru că Diaconu primește în partid parlamentari traseiști.

Cele mai aspre critici le-a primit Diaconu din cauza lui Marius Manolache, finul lui Victor Ponta, care are o celebritate negativă din cauza comentariilor despre pensiile parlamentarilor. ”Dislike!!!! Esti la fel ca toti ceilalti! Nu mai posta intr un salvator de acum ca devii cu atat mai penibil si prosti vor fi oamenii care te vor mai urmari!!! Te-ai ales cu un hot in plus si cu minus foarte multe posibile voturi! Ai putea de pe acum sa-ti anunti retragerea din politica, ai iesi cu fruntea sus…”, spune un comentariu. ” Domnule Bogdan Diaconu......sunteți toți la fel....te aliezi cu Hoții din PSD ...nu mai faceți atât propaganda ca nu sunteți mai buni ca alții.....”, spune un alt cititor al paginii. Iar comentarii de acest fel sunt cu sutele. Câțiva cititori au observat de altfel că bine a făcut campionul Daniel Ghiță că a plecat din PRU când și-a dat seama încotro se îndreaptă acest partid!

Pagina de facebook a liderului PRU este de altfel pe minus astăzi cu 264 de fani, semn că cei care au comentat negativ chiar au dat dislike-uri. Unul dintre cititori chiar a postat dislike-ul pe care l-a dat la pagina lui Diaconu, ca să dea un exemplu.

Culmea este că mulți dintre comentatori erau membri sau simpatizanți ai PRU și toți au declarat că nu mai vor să audă de acest partid. Concluzia o spune tot un cititor de pe pagina de fb: ” Imi pare rau sa vad ca accepti aceste lipitori care de ani de zile nu au facut nimic pentru popor. In toamna nu vei avea votul meu. Nationalismul nu are nici o treaba cu psd&co. Te-am admirat de la inceput pentru ca aveai o linie politica buna, dar acum o dai in barci cu psd-stii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.