Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu l-a depășit pe Băsescu pe Facebook

diaconu

O analiză publicată de Paginademedia.ro îl arată pe liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, pe primul loc la comentarii pe Facebook, cu mult înaintea lui Traian Băsescu, Alina Gorghiu sau Elena Udrea.

Astfel, potrivit clasamentului, ”Declarația deputatului Bogdan Diaconu despre intrarea României în spațiul Schengen condiționată de "acceptarea invaziei imigranților musulmani" a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, în perioada 8 - 11 ianuarie… Postarea în care Diaconu îi întreabă pe internauți cum văd intrarea în Schengen cu condiția acceptării imigranților a adunat peste 620 de comentarii pe rețeaua de socializare”.

Textul liderului PRU care a adunat 627 de comentarii pe Facebook este următorul: ”Merkel i-a condiționat lui Cioloș intrarea României în Spațiul Schengen de acceptarea invaziei imigranților musulmani. Voi ce alegeți: intrarea în Schengen cu cotele de musulmani cu tot sau să respingem cotele obligatorii, iar Germania să ne pedepsească și să ne țină în afara Schengen?”.

La mare distanță urmează o postare a lui Traian Băsescu despre condamnarea fratelui său (346 de comentarii), o postare despre tineri a liderului PNL Alina Gorghiu (311 comentarii) și un text al Elenei Udrea despre zodia Capricorn (261 de comentarii).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.