Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Lobonț, despre FCSB-Dinamo: 'E prea mult să fie considerat derby'

www.skysports.com
Bogdan Lobonț

Bogdan Lobonț (41 de ani) nu crede că meciul dintre FCSB și Dinamo poate fi numit ”derby”, datorită pozițiilor pe care le ocupă cele două echipe înainte de această partidă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

„Ţinând cont de locul pe care îl ocupă în clasament, nu cred că se poate numi un derby. Joacă echipa de pe locul 9 cu echipa de pe locul 10, dacă nu mă înşel. Derby e mult prea mult să fie considerat. Derby la ora actuală poate să fie considerat Viitorul – CFR, de duminică seara, sau etapa viitoare CFR cu Craiova”, a spus Lobonț.

Dublul campion al României cu Dinamo a vorbit și despre atmosfera din ”curtea” fostei sale echipe: ”În viitor, dacă FCSB şi Dinamo vor fi din nou pe locurile 1, 2 sau 3, îl putem reconsidera derby. Nu ştiu dacă putem vorbi de tensiune. Haideţi să ne uităm la lotul lui Dinamo, câţi sunt dinamovişti autentici. Este doar Nistor, este Sebi Moga pe bancă, Dănciulescu pe bancă, în rest, nu cred că mai sunt crescuţi cu adevăratul spirit al lui Dinamo. La fel în partea cealaltă, câţi sunt crescuţi în spiritul, nici nu ştiu cum să spun, FCSB sau Steaua?”, a mai punctat fostul portar.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Au învins ultimele două clasate din Liga 1

Dinamo s-a ”încălzit” pe teren propriu înainte de derby în compania celor de la FC Voluntari. ”Câinii” au tremurat, fiind egalați și cu un om în minus în finalul partidei, dar golul lui Ante Puljic a salvat trupa lui Uhrin. De partea cealaltă, FCSB nu a avut emoții la Călărași cu nou-promovata Academica Clinceni, pe care au învins-o cu 3-0.

Înaintea duelului direct, vicecampioana este pe locul 9, cu 14 puncte, în timp ce ”câinii” sunt cu o poziție mai jos, cu un total de 13 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.