Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Mara, oficial al echipei Astra Giurgiu: 'Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii'

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Bogdan Mara, oficial al clubului Astra Giurgiu, a declarat, miercuri seară, că gruparea a reuşit să rezolve o mare parte a problemelor financiare.

“Sunt bucuros că am arătat maturitate, am tratat meciul serios, chiar dacă Eugen Neagoe a schimbat mai mulţi jucători. Avem un lot bun, valoros, îi felicit pe jucători pentru lucrurile făcute în ultima perioadă, pentru că a fost greu. Am reuşit să rezolvăm o mare parte dintre problemele financiare. Ieri s-au plătit două salarii, urmează să ajungem la zi. E un pas înainte, mai ales că mulţi nu ne dădeau şanse de a supravieţui. Aceste probleme ne-au unit. Doamna Nicoleta Niculae a fost alături de echipă, s-a ţinut de cuvânt cu tot. Vor fi plătite şi impozitele şi tot ce trebuie pentru obţinerea licenţei de Europa şi de Liga 1”, a spus Mara, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală de echipa Petrolul Ploieşti, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.