Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Vintilă, despre experiența sa laFCSB: 'Viața mi s-a schimbat, în sensul bun al cuvântului'

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, a dezvăluit că viața lui "s-a schimbat în sensul bun al cuvântului" după ce a ajuns pe banca tehnică a vicecampioanei României, pitrivit Mediafax.

Deși a avut parte de un început nefast la FCSB, care a coincis cu eliminarea din Europa League și eșecul drastic suferit contra lui Gaz Metan Mediaș, scor 0-4, Bogdan Vintilă a reușit să redreseze echipa, care este neînvinsă în ultimele șase meciuri din Liga 1. Tehnicianul a explicat cum i s-a schimbat viața de când a ajuns la echipa patronată de Gigi Becali și cum este privit de suporteri.

"Viața mi s-a schimbat, în sensul bun al cuvântului. Mi-am dat seama că e o echipă foarte iubită în România. Ajungi să găsești suporterii în cele mai frumoase locuri, la mănăstiri, la biserici, pe lângă, în sătucuri din astea mici, cu oameni cu care poți povesti foarte mult timp. Te mișcă dragostea și atașamentul lor pentru echipă. Faptul că îi bagi în seamă contează pentru ei enorm", a declarat Vintilă, joi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Întrebat dacă hotărârea de a veni la FCSB este cea mai bună din viața sa, antrenorul lui FCSB a răspuns: "Nu pot să spun că a fost cea mai bună decizie, o decizie bună a fost și când m-am căsătorit. Am avut multe decizii bune, fiecare a fost bună în felul ei pentru că te crește pe tine ca om, ca antrenor. Până la urmă, și o demitere e benefică pentru că îți mai adaugă ceva la experiența ta ca antrenor. Eu antrenez la fel cum am antrenat și la alte echipe, nu sunt diferit, nu sunt mai arogant. Este presiunea mult mai mare, dar în momentul în care faci cum îți place, ce îți place, atunci trebuie să vină rezultatele".

FCSB va întâlni FC Hermannstadt, în deplasare, sâmbătă, de la ora 20:30, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Echipa lui Bogdan Vintilă ocupă locul 8, cu 18 puncte, având şase meciuri consecutive fără eşec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.