Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOIER pe bani publici: directorul unei societăți din Piatra Neamț NU A PUTUT spune de când NU a mai fost la muncă

demisie

Primarul orașului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a povestit faptul că directorul unei societăți edilitare nu i-a putut spune de când este în concediu. Edilul șef i-a cerut directorului explicații în legătură cu poleiul de pe străzi, din cauza căruia Poliția a sancționat Primăria, conform Mediafax.

Primarul Andrei Carabelea a povestit pe Facebook că societatea care se ocupă de deszăpezirea orașului nu și-a făcut treaba și astfel pe străzi s-au produs mai multe accidente. Ca urmare, Primăria Piatra Neamț a fost sancționată cu avertisment de Poliția Rutieră.

Citește și: ÎPS Teodosie S-A SUCIT privind vaccinarea anticoronavirus: Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive

Ulterior, primarul i-a cerut explicații directorului societății vinovate prin intermediul telefonului. Potrivit edilului șef, directorul a fost „cam incoerent” și nu a putut să-i spună de când nu a mai trecut pe la serviciu.

„L-am sunat pe directorul societății, George Triboi, și i-am cerut explicații. Mi-a spus că este în concediu. L-am întrebat de când și a devenit brusc cam incoerent. I-am cerut demisia, după ce mi-a sugerat că nu mai știe nici el când a muncit ultima oară pentru compania de unde își ia salariul. Ulterior, din informațiile pe care le-am obținut, am constatat că situația aceasta era deja o obișnuință”, a relatat primarul Andrei Carabelea pe Facebook.

La finalul mesajului său, primarul le-a oferit scuze cetățenilor și a anunțat că a solicitat Consiliului de Administrație din cadrul societății să prezinte un raport al managementului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.