Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolile continuă dezastrul lăsat în urmă de cutremure - Holera face primele victime în Siria

holera

Apărarea civilă din Siria a declarat marţi că cel puţin 22 de persoane au murit din cauza unui focar de holeră declanşat în nord-vestul ţării, în urma cutremurelor devastatoare care au lovit şi Turcia, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Principalul salvator susţinut de Occident în regiunea de graniţă care a fost cel mai grav afectată în Siria, a indicat, citând surse medicale, că au existat şi alte 568 de cazuri de infecţie ca urmare a deteriorării pe scară largă a sistemelor de apă şi a infrastructurii.

Peste 50.000 de persoane au murit în Turcia şi Siria în urma seismelor din 6 februarie, potrivit unui bilanţ obţinut de AFP din mai multe surse şi revizuit în creştere de partea siriană.

În Siria, numărul morţilor este de 5.951, conform unui bilanţ alcătuit marţi din informaţii cumulate din mai multe surse.

Cutremurele au devastat mai multe regiuni din nordul şi vestul Siriei, o ţară afectată de aproape 12 ani de un conflict care a făcut aproape 500.000 de victime şi a cauzat strămutarea mai multor milioane de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.