Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolnav cărat cu pături pentru că spitalul nu are rampă / FOTO

Facebook
pacient

La Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Secția de Boli Psihice, bolnavii sunt cărați cu pături improvizate sau în cărucioare pe scări, pentru că nu există rampe: Fotografiile au fost postate pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Citește și: Lovitură de teatru în PSD: Frans Timmermans se va implica în campaniile electorale ale partidului .

Ungureanu spune că la Spitalul de Urgență Târgoviște nu există rampe amenajate pentru bolnavii dependenți de un scaun rulant.

„Până la vizita mea de săptămâna trecută, peisajul în acest loc al groazei arăta după cum urmează: băi jegoase fără capac la WC, fără oglindă la baie, rugină pe calorifere și baterii, spații înguste în care nu poți intra cu scaun rulant. Geamurile termopan instalate în bătaie de joc de o firmă de partid sunt de proastă calitate, exact ca lucrările de izolare termică a clădirii care permit mucegaiului să domine toate încăperile! Tavanul este găurit de apa care s-a infiltrat în acoperișul refăcut în bătaie de joc pe bani mulți. Apa din tavan pătrunde prin mai multe găuri și este colectată într-un butoi improvizat. Curtea se inundă la orice ploaie puțin mai serioasă. Jegul gros și pânzele de păianjen domină geamurile nespălate de luni bune. Personalul nu a avut niciodată o garderobă, știu, pare incredibil, ce vedeți în foto 12 sunt niște huse cumpărate în pripă după vizita mea. Ușa de termopan de la intrare este instalată prost și este evident o mare porcărie, iarna a intrat vântul și zăpada în clădire pentru că termopanul a fost montat greșit”, scrie deputatul USR.

Potrivit acestuia, după vizita sa în spital, a început curățenia generală, au fost aduse de acasă infirmiere, personal de curățenie, „ca pe vremea lui Ceaușescu înaintea unui control...”.

Ungureanu a cerut la Spitalul de Urgență Târgoviște un control al Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.