Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolsonaro îi mulţumeşte lui Neymar pentru susţinere, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, i-a mulţumit, duminică, lui Neymar pentru susţinere, cu trei săptămâni înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, informează AFP, potrivit news.ro.

“Neymar, mulţumesc. Mulţumesc că eşti preocupat, nu de soarta mea, ci de cea a ţării tale. Eu sunt un simplu soldat. Tu, tu eşti la vârf”, a spus Bolsonaro într-un interviu de peste patru ore pentru canalul Youtube Pilhado.

“Neymar trăieşte în străinătate, el vede ce se întâmplă în lume. Probabil îşi spune: nu îmi lipseşte nimic, dar nu vreau ca apropiaţii mei să sufere în ţară. Nu îi este teamă să se expună şi are extrem de mulţi fani în rândurile tinerilor care votează pentru prima dată”, a precizat preşedintele.

Fotbalistul echipei Paris Saint-Germain şi-a arătat susţinerea pentru Bolsonaro postând un filmuleţ pe TikTok înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Bolsonaro a obţinut 43,30 la sută din voturi în primul tur, în timp ce rivalul său, fostul preşedinte Luiz Inacio Lula da Silva, a obţinut 48,2 la sută. Lula şi Bolsonaro se vor înfrunta în turul doi laa 30 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.