Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba a explodat în studioul Antena3! Deputat USR, demascat în direct - a fost avocatul lui Radu Mazăre în trei dosare: 'Un atac de doi lei'

bataie lovitura surpriza

Bomba a explodat în studioul Antena3, în emisiunea „100 de minute”. Deputatul USR Stelian Ion a recunoscut, în direct la Antena 3 că a fost avocatul lui Mazăre. După ce Ovidiu Silaghi i-a spus că este normal să cunoască dosarele lui Radu Mazăre pentru că i-a fost avocat, Alessandra Stoicescu l-a întrebat dacă este adevărat acest lucru, moment în care Stelian Ion a recunoscut că maestra sa, adică îndrumătoarea sa în profesie a fost angajată ca avocata lui Radu Mazăre.

„Extraordinar, asta e o prostie monumentală”, a răbufnit Stelian Ion. „Deci e o prostie și un atac de doi lei”, a continuat Stelian Ion, vizibil iritat de remarca invitaților din platou.

VIDEO Fiul lui Radu Mazăre rupe tăcerea: Ce s-a întâmplat în avionul cu care fostul primar a fost adus + DOCUMENTUL la care lucrează concubina lui Mazăre

Întrebat de Pavel Abraham dacă era stagiar, Stelian Ion a răspuns cu un atac: ”Sunteți avocat? Ați fost milițian înainte, da? Și acum îmi cereți mie socoteală că ce? E o atitudine abjectă din partea dvs, mai sunteți și avocat. N-ați avut în sânge profesia de avocat, care presupune să aperi pe oricine. E un atac abject ca și când eu aș fi avocatul lui Mazăre. Eu am avut un contract de colaborare cu doamna avocat care-l apără și acum pe Radu Mazăre și după terminarea stagiaturii am intrat în trei dosare civile- n.r. ale lui Radu Mazăre. O ziceți peiorativ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.