Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ de la DNA! Victor Ponta a fost INTERCEPTAT în dosarul șefei CNA: Ce SECRETE discutau

ponta zambeste

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a apelat, pe parcursul cercetărilor procurorilor, la ajutorul unor decidenţi politici, între care şi premierul Victor Ponta, pentru a ''controla'' investigaţia care o viza.

Citește și: Stenograme INCENDIARE cu Narcisa Iorga

Potrivit rechizitoriului prin care aceasta a fost trimisă în judecată alături de fostul deputat Viorel Hrebenciuc, de fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi de Narcisa Iorga, fost membru CNA, Laura Georgescu ''nu a ezitat'' să apeleze la decidenţii politici şi la persoane cu funcţii de demnitate publică, pentru a afla date despre un dosar penal, despre un procuror şi pentru a ''controla'' o investigaţie în vederea evitării răspunderii penale.

Citește și: Răsturnare incredibilă de situație în dosarul CNA în care a fost interceptat Ponta! Anunțul DNA

Astfel, spun procurorii, imediat după ce a fost citată la DNA, în actualul dosar de urmărire penală, în calitate de martor, aceasta l-a contactat pe secretarul de stat Chendi Andrei, şeful Departamentului de Luptă Antifraudă - DLAF, instituţie în cadrul căreia ea activase.

Potrivit DNA, Laura Georgescu aflase că procurorul de caz activează în cadrul compartimentului specializat în a investiga infracţiuni privind fonduri europene din cadrul DNA, iar secretarul de stat DLAF ar fi putut apela la acesta să îi afle datele solicitate.

De asemenea, şefa CNA a apelat şi la premierul Victor Ponta, pentru a obţine sprijin în vederea ''îmbunătăţirii'' situaţiei sale juridice.

''Concret, un ofiţer DNA a contactat-o telefonic pe inculpata Georgescu Laura căreia i-a comunicat că prin ordonanţa din 02.09.2014, s-a început urmărirea penală faţă de ea şi alte persoane şi trebuie să se prezinte a doua zi - 04.09.2014, pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirea. (...) Inculpata Georgescu Laura îl contactează pe primul ministru al României, Ponta Victor Viorel, căruia îi solicită o întrevedere pentru a discuta o ''problemă instituţională'' (n.a. - problema instituţională era reprezentată de citarea preşedintei CNA, la DNA, în calitate de suspectă). Primul ministru stabileşte cu aceasta o întâlnire la sediul Guvernului, premergător audierii acesteia la DNA'', se mai arată în rechizitoriul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.