Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Elena Udrea s-a despărțit de iubitul ei

Elena Udrea s-a despărţit de iubitul ei, afaceristul Valentin Chifu. Despărţirea este surprinzătoare, mai ales că cei doi au fost filmaţi în ultimele zile împreună, în diferite ipostaze.

Radu Cristescu, vicepreşedinte PMP şi apropiat al Elenei Udrea, a dezvăluit la România TV că Elenei Udrea s-a despărţit de Valentin Chifu, după ce tot el, în urmă cu câteva luni, vorbea despre relaţia acestora.

"Nu pot să infirm, nici să confirm, dar la o asemenea presiune mediatică era normal ca acesta să fie finalul acestei relaţii. Vă garantez că va reveni nu puternic, ci foarte puternic în politică. La cum o ştiu eu luptătoare, puternică, va avea un cuvânt greu de spus în politica următorilor ani din România", a declarat Cristescu privind despărţirea Elenei Udrea.

Elena Udrea a trecut peste despărţirea de Dorin Cocoș şi a trăit o poveste de iubire alături de un bărbat cu 10 ani mai tânăr, care a făcut avere prin afaceri imobiliare. Paparazzii au surprins-o în această vară pe cea mai controversată blondă din politica românească împreună cu noul său iubit la un restaurant de lux din Parcul Herastrau.

Citește mai multe AICI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.