Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în Anglia! S-a anunțat că șansele ca Brexitul să fie ANULAT sunt de 30%, spune un fost premier

brexit, bani

Un fost celebru premier face afirmaţii uluitoare despre Brexitul din Marea Britanie. Există şanse ca acesta să fie anulat. Tony Blair a spus că el crede că există 30% şanse ca Brexit să nu se realizeze. Fostul premier britanic a acordat un interviu pentru Bloomberg și a confirmat că sunt tot mai mulți oameni care vorbesc despre acest lucru.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

”Este foarte greu de spus. Cei mai mulți oameni ar spune, la fel ca și mine, că cel mia probabil se va realiza”, spune Blair. Fostul premier a continuat spunând că există, însă, șanse reale ca procesul să fie inversat. ”Pe de altă parte, încă mai am dificultăți în a vedea cum, după alegerile generale, care au generat un parlament fără o majoritate în Marea Britanie, acest guvern va obține forma sa de Brexit. Pentru că eu cred că încă există o mulțime de parlamentari laburiști care se vor opune la fel ca și o mulțime de deputați conservatori care se vor opune unui Brexit dur. Așa că, uneori, spun că există în jur de 30% șanse să fie schimbatDeci, poate, uneori spun, o șansă circulară de 30%, că s-a schimbat. Dar adevărul este că totul depinde de cum vor evolua dezbaterile în decursul acestui an”, conform libertatea.ro.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

Tony Blair a fost împotriva Brexitului tot timpul și chiar la începutul acestui an a făcut un apel la cetățenii din țara sa să se „ridice” şi să se răzgândească în privinţa Brexit-ului, subliniind că britanicii au votat la referendum pentru ieşirea din UE “fără a cunoaşte termenii adevăraţi” ai acestui demers.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.