Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în dosarul lui Dan Voiculescu - Doi condamnați cer DESFIINȚAREA sentințelor privind privatizarea ICA

Dan Voiculescu

Mutare  bombă în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, în care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de detenție. Doi dintre oamenii care au fost condamnați alături de Voiculescu cer anularea pedepselor.

"Fostul director AVAS, Sandu Jean Catalin, si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, au deschis doua procese in instantele din Romania in care cer, prin cai extraordinare de atac, desfiintarea sentintelor date in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

Fost secretar executiv al Partidului Conservator (fost PUR) si fost vicepresedinte al AVAS, Jean Catalin Sandu, a fost condamnat in dosarul Privatizarii ICA-Dan Voiculescu la 6 ani de inchisoare.

La randul sau, Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor condamnat la sapte ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a facut o contestatie in anulare la Curtea de Apel Bucuresti. Cazul a fost deschis la sfarsitul anului trecut. Pe 12 decembrie, Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare in acest caz", scrie Ziare.com.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.