Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în PNL: Un greu al partidului a făcut denunț la DNA împotriva unui alt lider

Jocurile politici din 2015 par să aibă trecere pe la DNA! În PNL lucrurile se complică, mai ales în teritoriu. În Vâlcea, DNA-ul a fost chemat să facă ordine.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Bogdan Pistol, a formulat un denunţ la DNA, care-l vizează direct pe preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. Tânărul liberal le-a spus procurorilor care au fost dedesubturile schimbării sale de la şefia Consiliului Judeţean Vâlcea. Pistol a prezentat mai multe documente şi înregistrări video şi audio, scrie presa locală.

*****

Ulterior Bogdan Pistol a ținut să infirme informațiile prezentate în presa locală:

”In legatura cu articolul publicat pe site-ul www.ziaruldevalcea.ro si preluat de site-ul www.stiripesurse.ro, doresc sa fac urmatoarele precizari. Nu am colaborat niciodata si in nicio calitate (denuntator, martor, etc.) cu institutii precum DNA, DIICOT etc., implicit nu amfacut niciun denunt privitor la deputatul Buican Cristian. Singura mea legatura cu aceste institutii este respectul si aprecierea pe care le-o port, convins fiind ca, in aceasta etapa,reprezinta, cu adevarat, un instrument de reforma reala a clasei politice din Romania. Imi exprim speranta ca tot mai putini colegi liberali vor gresi, afectand astfel, carierele personale si imaginea partidului.”, a transmis într-un comunicat remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.