Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în presă: Marian Vanghelie dădea bani la B1 TV! Încă o televiziune e implicată

Reținerea lui Marian Vanghelie scoate la iveală lucruri incredibile. Vanghelie avea relație cu mai mulți ziariști. Prin intermediul unora intervenea la președintele Klaus Iohannis, reiese din stenograme. În plus, Vanghelie dădea bani la anumite televiziuni. O parte a "comisionului" primit de Marian Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin, în contul acordării unor contracte din bani publici, a reprezentat-o plata unor contracte de publicitate în favoarea a două televiziuni, OTV şi B1 TV.

Citește și: STENOGRAME Cum intervenea Marian Vanghelie la Klaus Iohannis! Numele unui ziarist e implicat

Informaţia apare în referatul prin care DNA solicită judecătorilor arestarea preventivă a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Un alt mod de plată al 'comisionului' de către suspectul Dumitru Marin l-a constituit încheierea şi plata unor contracte de publicitate în favoarea unor televiziuni indicate de către inculpatul Vanghelie Marian-Daniel. Astfel, în anul 2009, la solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, societăţile controlate de către Dumitru Marin au încheiat contracte de publicitate în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro în favoarea societăţii Ocram Televiziune SRL (operatorul postului de televiziune OTV), controlată de Diaconescu Dan, persoană apropiată inculpatului Vanghelie Marian-Daniel (aceste contracte nu au fost executate de către această din urmă societate comercială, fiind în schimb plătite de cele dintâi)", se arată în referat.

Citește și: Reacția ULUITOARE a lui Victor Ponta când a auzit că DNA cere arestarea lui Dan Șova

"De asemenea, l-a solicitarea inculpatului Vanghelie Marian-Daniel, Premier Palace SRL a încheiat contracte de publicitate în valoare de aproximativ 200.000 de euro în favoarea societăţii B1 TV Channel SRL (operatorul postului de televiziune B1 TV)", se mai spune în documentul procurorilor.

Citește și: Înregistrările care vor arunca în aer lumea politică! Marian Vanghelie are zeci de casete

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.