Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME Cum intervenea Marian Vanghelie la Klaus Iohannis! Numele unui ziarist e implicat

iohannis cotroceni

Marian Vanghelie își folosea puterea pentru a-l convinge pe Klaus Iohannis să-l ajute pe el și pe alți prieteni în diferite situații. Asta reiese din înregistrările telefonice din dosarul întocmit de procurori.

Citește și: BOMBĂ în presă: Marian Vanghelie dădea bani la B1 TV! Încă o televiziune e implicată

 

În plus, numele lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV este și el vehiculat de Vanghelie pentru că Iohannis ar avea nevoie de sprijinul primarului pentru ca PNL să aibă majoritate în Senat.

Citește și: Reacția ULUITOARE a lui Victor Ponta când a auzit că DNA cere arestarea lui Dan Șova

Inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a înțeles, în încercarea sa de a o determina pe o persoană să dea declaraţii favorabile acestuia, să o convingă pe aceasta de faptul că are capacitatea ca – prin intermediul jurnalistului Rareş Bogdan - să exercite presiuni asupra preşedintelui ţării, presiuni care, în aprecierea inculpatului, ar avea aptitudinea de a influenţa cercetările în prezenta cauză:

............................................................................................................................

Citește și: Înregistrările care vor arunca în aer lumea politică! Marian Vanghelie are zeci de casete

VANGHELIE DANIEL MARIAN: Deci, eu știu toate fazele. Deci, nu trebuie să... să discutăm! Discutăm numai la ureche, așa! Și eu... Poți să te duci acasă, să vii mai târziu, să vin la tine, să trimit avocatul, să vină... Eu recunosc că ai venit la mine, că nu sunt prost! Tre' să recunosc: ”Da, domn'e, a venit, ai venit să te sfătui cu mine.” Și dacă vrei... Da' spune-mi adevărul! Pentru că mă poți ajuta! E păcat de Dumnezeu așa să... pentru că te sperii... că nu te ajuți nici pe tine, nici pe mine, înțelegi? Ai răbdare, dracu, rămâi cu casele alea sunt un milion de euro. N-are rost. Eu mă duc oricum în seara asta, auzi, să vorbesc cu RAREȘ, să se ducă mâine dimineață, la prima oră, la IOHANNIS, înțelegi? Că eu am o... țin relația prin RAREȘ BOGDAN cu IOHANNIS, pentru că are nevoie de mine să fac majoritatea la Senat.

DINU MARIANA CARLA: Am înțeles!

Citește și: Vanghelie declaratie amenintatoare la ICCJ: Am un loc la mine in celula pentru ei

.............................................................................................................................

DINU MARIANA CARLA: N-a venit?

VANGHELIE DANIEL MARIAN: Da' te rog eu frumos spune-mi, scrie-mi pe foaie ce s-a întâmplat acolo, ca să știu! Te rog eu frumos! Ai încredere în mine! Eu te cunosc! Eu știu bine și cum fac ăștia cu jocurile, înțelegi? Eu, după ce termin cu tine și cu avocații, mă duc la... mă duc și mă întâlnesc ca să trimit pe cineva la IOHANNIS acasă. Deci, eu o să încerc să opresc căcatul ăsta, da' problema... am nevoie de tine să fii lângă mine. Nu știu ce dracu ai zis, spune-mi ce-ai spus acolo și hai, să vedem cum o întoarcem cu avocații! Mă gândesc, că nu-s nebun și tu ești deșteaptă. Scrie-mi exact pe foaie, c-o tocăm! Zi-mi ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, ce ți-a zis să faci? Și cu mine ce să faci și dacă vii la mine și nu știu ce și după aia eu îți... discutăm, dacă vine avocatul, discutăm! Numai de cum te ajut cu avocatul, cu nu știu ce, nu știu... Mă, ce scrii tu, asta, nu știe nimeni, decât noi doi, dă-o naibi! Spune-mi, nu ți-au zis să mă... vorbesc, să vezi, să mă înregistreze ei de pe undeva, să facă, să mă prindă cu ceva!? Te rog eu frumos, te rog eu! ...[neinteligibil]... în, în tine stă, în tine stă pentru... Tu... dacă te ții bine un pic este decât ca să nu mi se întâmple ceva.

...........................................................................................................................................

VANGHELIE DANIEL MARIAN: Nu știu ...[neinteligibil]... încredere în mine.

DINU MARIANA CARLA: ...[neinteligibil]... sunt speriată, nu mai știu.

VANGHELIE DANIEL MARIAN: Eu îți dau avocat, îți dau aia... mă ocup de tot. ”Eu una dacă eu nu pot să ies n-am nicio problemă.” Ei, cred că, pe bătăliile astea politice, vor să ajungă la mine. Eu, una, eu sunt și în to... am o grămadă de relații, am tot. Dar dacă m-ai mă ia și pe mine și mă încurcă. Ai înțeles?

DINU MARIANA CARLA: Am înțeles!

VANGHELIE DANIEL MARIAN: Eu pot să chem în seara asta, chem șapte-opt inși din justiție și vorbesc, pac, pac, fac toate lucrurile, fac... Pentru orice facem pasul unu, pasul doi, pasul trei ...[neinteligibil-vorbește în șoaptă]...

D M C: Ok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.