Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în showbiz: Cristi Minculescu pleacă din trupa Iris cu încă doi membri

Iris

Revenit recent în trup Iris, Cristi Minculescu este din nou pe picior de plecare. Cristi Minculescu pleacă din nou din Iris, de acestă dată definitiv, și, surpriză, îi rupe din Iris pe Valter Popa și Doru Borobeică.

Citește și: Avertisment al lui Radu Tudor pentru Liviu Dragnea: Ce s-ar putea întâmpla în interiorul PSD

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Citește și: Se îngroaşă rău de tot gluma. Cu Liviu Dragnea/ ANALIZA

În trupă vor mai rămâne doar Nelu Dumitrescu și Nelu Marin, care și-au găsit deja solist, Costi Sandu, zis și ”Damigeană”(ex-Direcția 5, Krypton,Metrock, Act). Cel mai probabil, Cristi Minculescu se va prezenta artistic cu propriul nume, informează Libertatea.

Pentru a compensa greaua pierdere, nesperatele demisii ale lui Borobeică (care cântă în Iris din 1984) și Valter Popa (1986), Nelu Dumitrescu speră să-l convingă pe Ion ”Nuțu” Olteanu, alături de care a înființat Iris în 1976, să se repatrieze din Suedia și să reintre în grup. De asemenea, va arunca pe piață un nou album, material care este gata de cel puțin patru ani, însă a evitat să-l lanseze din cauza instabilității în componența trupei.

Cristi Minculescu a plecat din Iris pentru a doua oară, în 2012, dezamăgit că foştii colegi nu i-au înţeles problemele de sănătate, implicit ”ritmul” său fizic atenuat, în perioada de refacere de după operaţia de transplant de ficat suferită. Următorii ani, cei de la Iris au negat mereu împăcarea cu Minculescu și și-au încercat norocul cu alți doi soliști, Rafael Ciubotaru și Tony Șeicărescu. Din punct de vedere economic, ambelele tabere, cei de la Iris și Cristi Minculescu – au ajuns la sapă de lemn și au fost nevoiți să parcurgă o împăcare de compromis.

Formația-etalon pentru generații de rock-eri români, Iris a fost fondat în 1976 de Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu și Emil Lechițeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.