Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Institutul Oncogen, care a anunțat că a produs vaccinul anti-coronavirus, a semnat acordul cu Institutul Cantacuzino

MFE
Vaccinare

Informație bombă de la Timișoara. Institutul Oncogen, care a anunțat că a produs vaccinul anti-coronavirus, a semnat acordul cu Institutul Cantacuzino.

Citește și: TRAGEDIE Accident cu ȘAPTE victime - Doi români au MURIT, în microbuzul care îi ducea la muncă, în Olanda

Centrul OncoGen din Timişoara a câştigat competiţia deschisă de Ministerul Educaţiei si Cercetării pentru dezvoltarea unui vaccin importriva virsului SARS-nCoV-2. Deşi mulţi s-au îndoit de competenţele cercetătorilor de la Timişoara, OncoGen a semnat şi acordul de colaborare cu Institutul Cantacuzino pentru producţi vaccinului. “La OncoGen susţinem dezvoltarea cercetării medicale şi creşterea competitivităţii României. Avem încredere în cercetătorii români şi în capacitatea lor de a schimba România în bine. În acest sens, am semnat un acord de colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Împreună facem tot posibilul pentru a dezvolta producţia de vaccinuri în ţara noastră, inclusiv a vaccinului împotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen. Avem convingerea că Institutul Cantacuzino poate contribui substanţial la materializarea acestor obiective prin reînceperea producţiei de vaccinuri”, a transmis Virgil Păunescu, directorul Oncogen din Timișoara, conform Adevărul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.